Dostava


Spletna trgovina omogoča prodajo in dostavo na ozemlju Republike Slovenije, kot tudi v tujino.

Izdelke na zalogi pošiljamo VSAK DELOVNI DAN (izjeme: bolniška odsotnost oz. nepredvidljivi dogodki). Dostavo za Spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije, vendar si pridržujemo pravico do izbire druge dostavne službe, če bodo s tem naročila izpolnjena bolj učinkovito.
Artikel je možno prevzeti izključno preko dostavne službe. Plačnik dostave in vračila je kupec. 

Vse pošiljke bodo poslane priporočeno in jim bo možno slediti s kodo, ki jo boste prejeli skupaj s potrditvijo o poslani pošiljki. 

Spletna trgovina omogoča prodajo in dostavo na ozemlju Republike Slovenije, kot tudi v tujino. Stroški dostave so odvisni od teže naročila in so navedeni med samim postopkom nakupa. Spodaj so navedene cene samo za standardne (najpogostejše) teže paketov.

a) SLOVENIJA
Cenik velja za vse pakete s težo do največ 500 g:
- 2,99 € - navadno priporočeno pismo
Za vsa naročila nad 50 € je poštnina brezplačna.

b) TUJINA
Cenik velja za vse pakete s težo do največ 250 g:
- 5,49 € - navadno priporočeno pismo
Za vsa naročila nad 70 € je poštnina brezplačna.

Rok dobave

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 3 do 5 delovnih dni. V kolikor bo rok dobave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v naslednjih 48-ih urah. Za izdelke po naročilu je dobavni rok daljši, in sicer do 14 dni.
V kolikor se vam zelo mudi, vpišite to pri oddaji naročila (ali na orders@owliebowlie.com). Potrudili se bomo, da boste izdelke dobili pravočasno.