5 nasvetov za popoln praznični stajling tvojega otroka


Vse mamice, ki že komaj čakate praznike in z njimi povezane zabave, se boste strinjale z mano. Počasi se bo treba pripraviti na obiske, praznična druženja in seveda, božično večerjo. In kaj bodo oblekli vaši otroci? Brez skrbi! Odločila sem se, da vam pri izbiri popolnih prazničnih kosov za vaše najmlajše priskočim na pomoč. V njih bo peka dišečih piškotov, obisk najljubših prazničnih prireditev za otroke in druženje v družinskem krogu minilo v še čarobnejšem vzdušju!

Zara Kids

Foto: Zara

Pomembno mi je, da moji dekleti v izbranih oblačilih izgledata lepo, hkrati pa tudi želim, da bi jima bilo v njih prijetno in udobno. Namreč, stokanje zaradi srbečih žabic ali nadležnih oblačilnih etiket lahko v trenutku pokvari praznično vzdušje in uniči dan. Poznano, kajne?

Moj okus pri izbiri otroških oblačilih se je v zadnjih letih gotovo izboljšal. Z vsako punčko je lažje, hihi. :) Torej, kako izbrati modne kose, da bodo vaši otroci kot iz najnovejše Zarine kampanje? Kako poskrbeti, da bodo oblačila všeč tako vam kot tudi njim? In najpomembnejše. Kako izbrati praznični stajling, v katerem se bodo otroci dobro počutili, vi pa boste ohranili mirne živce?

Vpiši svoj email spodaj in prejmi mojih 5 nasvetov za popoln praznični stajling tvojega otroka, ki jih lahko preizkusiš takoj!