5 nasvetov za popoln stajling tvojega otroka


Moj okus pri izbiri otroških oblačilih se je v zadnjih letih gotovo izboljšal. Z vsako punčko je lažje, hihi. Pomembno mi je, da moji dekleti v izbranih oblačilih izgledata lepo, hkrati pa tudi želim, da bi jima bilo v njih prijetno in udobno. Namreč, stokanje zaradi srbečih žabic ali nadležnih oblačilnih etiket vam lahko v trenutku pokvari dan. Poznano, kajne?

Vas zanima, kako izbrati modne kose, da bodo vaši otroci kot iz najnovejše Zarine kampanje? Kako poskrbeti, da bodo oblačila všeč tako vam kot tudi njim? In najpomembnejše, kako izbrati stajling, v katerem se bodo otroci dobro počutili, vi pa boste ohranili mirne živce?

Foto: Zara

Preizkusite teh 5 nasvetov!

1. Načrtujte vnaprej

Iskanje pravega stajlinga za posebne priložnosti zadnjo minuto je ‘mission impossible’! Kaj se ponavadi zgodi meni? Tisti ‘it’ kos, ki ga preprosto moram vključiti v stajling je ali v košu za umazano perilo ali pa ga nikakor ne morem ‘stlačiti’ na otroka. Zato vam svetujem, da stajling pripravite par dni prej. Tako boste z zagotovostjo vedele, katere stvari morate še kupiti ali zgolj samo oprati, hkrati pa boste ohranile mirne živce.

2. V načrtovanje vključite otroka in upoštevajte to, kar si želi nositi

Zadnja stvar, ki si jo želite, je omara polna oblačil, ki jih otroci nočejo obleči. Zato je pomembno, da v načrtovanje vključite tudi otroke. Pri nakupovanju izbirajte oblačila, ki jih bodo otroci z veseljem nosili in hkrati spadajo v kategorijo tudi vam všečnih oblačil. Pripravite dva do tri stajlinge, med katerimi lahko otrok izbira. Torej, njegovo izbiro nujno omejite, da odločanje ne bo trajalo v nedogled.

3. Izberite splošno barvno shemo. Z nevtralnimi barvami pač ne morete zgrešiti!

Imate polno omaro otroških oblačil, a jih nikakor ne morete skombinirati med seboj? Pri nakupovanju razmišljajte praktično. Izbirajte nevtralne kose oblačil, katerim dodajte žive barve ali zabavne potiske, ki jih otroci tako obožujejo. Moje “nevtralne” favoritke so zagotovo siva, nude, bela in temno modra. Našle jih boste tako v njuni kot tudi moji garderobi. Zakaj? Ker jih lahko z lahkoto kombiniramo k vsem ostalim barvam!

Razmišljate o družinskem fotografiranju pri profesionalnem fotografu in imate problem pri izbiri oblačil za celotno družino? Veliko lažje boste uskladili stajling vseh družinskih članov, če bo vsaj nekaj oblačil v vaši omari v podobnih barvnih shemah.

4. Izberite klasične oblike in vzorce z zabavnimi detajli

Ob nepravi izbiri kosov oblačil lahko stajling hitro izpade dolgočasno in nič kaj otroško. Če vas kričeče barve in potiski ne prepričajo, izberite večne vzorce kot so pike ali črte in klasične oblike z zanimivimi detajli, ki poskrbijo za zvrhano mero otroške igrivosti. Gumbki, žepi, cofki, volančki ali čipka bodo vaš stajling v trenutku popolnoma preobrazili.5. Uporabite modne dodatke za piko na i

Tu se zabava šele začne! Brez modnih dodatkov preprosto ni stajlinga. Tudi pri otrocih so lahko le-ti lepi, kot tudi funkcionalni. Udobni gležnarji, kapica s kulskim napisom ali metuljček bodo dopolnili vsak fantovski stajling in ustvarili priljubljen športno eleganten videz. Pri punčkah zelo priljubljeni lakasti čevlji v kombinaciji z drobno torbico s cofki ali resicami so vsekakor nujna izbira za vsako posebno priložnost. Kaj pa dodatki za lase? Povsem enostaven stajling lahko s pomočjo obroča ali preprosto lepe lasnice začinite in ga naredite posebnega. Tukaj je vsekakor zaželeno, da izrazite svojo kreativnost in ustvarite lasten stil.


Pozdravček,
Anja

  
Foto: Zara

0 komentarji

  • Ni komentarjev. Bodite prvi, ki bo komentiral ta članek!

Oddajte komentar